Понуди

01 МАЈ 2016
08 АПРИЛ 2016

Слатко кисело крцкаво пилешко, ориз во сос од соја, мешана салата
18 АПРИЛ 2016
24 АПРИЛ 2016

Златно сребрена салата, вегетаријански специјалитет со спанак и лукче, ориз со печурки
11 АПРИЛ 2016
17 АПРИЛ 2016

Пржени кинески печурки, нудлси со зеленчуци и карамелизирано овошје
07 АПРИЛ 2016
10 АПРИЛ 2016

Кинеска салата, пржени кинески зеленчуци и ориз со кари
02 АПРИЛ 2016
07 АПРИЛ 2016

Чипс од ракчиња, брокула со кинески печурки и ориз со зеленчуци